منتديات ربنا موجود



فراخ بانيه 75034168

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة :
يرجي التكرم بتسجيل الدخول وتعريف نفسك اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدى
وأيضا حتى تستطيع رؤية الصور والروابط وأيضا النسخ من المنتدى
وسنتشرف بتسجيلك

شكرا

الادارة



انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات ربنا موجود



فراخ بانيه 75034168

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة :
يرجي التكرم بتسجيل الدخول وتعريف نفسك اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدى
وأيضا حتى تستطيع رؤية الصور والروابط وأيضا النسخ من المنتدى
وسنتشرف بتسجيلك

شكرا

الادارة

منتديات ربنا موجود

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتديات ربنا موجود

ترحب بكم

مرحباً بك يا {زائر} فى منتديات ربنا موجود أخر زيارة لك كانت فى الخميس 01 يناير 1970
نرحب بأنضمام العضو {https://rabenamawgood.yoo7.com/u407} إلى أسرة منتديات ربنا موجود بأنتظار أن يعرفنا بنفسه فى قسم التعارف والترحيب
رجاء محبه عند تسجيل عضويه جديدة بالمنتدى يجب التسجيل ببريد اليكتروني صحيح (الاميل) واسم لائق حتي يتم قبول عضويتك وأيضا يمنع منعاً باتاً ارسال ووضع الاميلات واللينكات فى الرسائل الخاصة والمساهمات

3 مشترك

    فراخ بانيه

    ابن المسيح
    ابن المسيح
    عضو جديد
    عضو جديد


    ذكر
    عدد المساهمات : 247
    تاريخ التسجيل : 02/02/2010
    العمر : 28
    <b>العمل/الترفيه</b> العمل/الترفيه : لسه بدرس

    فراخ بانيه Empty فراخ بانيه

    مُساهمة من طرف ابن المسيح الثلاثاء 13 أبريل 2010, 10:22 pm

    كل سنه وانتو طيبين بمناسبه الخماسين المقدسه
    اكيد كلنا فى الفطار محتاجين نجدد فى اكلاتنا
    علشان كده جبتلكم طريقه عمل
    الفراخ البانيه
    يارب تعجبكو

    المكونات :
    *كيلو فراخ بانيه
    *ملح
    *فلفل
    *بشر جوزة الطيب
    *قرفة
    *خل او عصير ليمون (حسب الرغبة)
    عصير بصل(نبشر بصله كبيره ونضعها فى قماش تل ونعصرها)
    سنستخدم العصير فقط فى التتبيل
    *دقيق
    *بقسماط
    *بيض مخفوق


    طريقه التحضير :
    قبل تحضير الغداء بيوم نتبل الفراخ ب عصير البصل والملح والفلفل والليمون او الخل
    ونضعهم فى الثلاجه
    وفى اليوم التالى نخرج الفراخ وننفضها من التوابل العالقه
    نضع الفراخ فى البيض المخفوق (مضافا اليه ملح وفلفل)
    ثم فى الدقيق واخيرا فى البقسماط (بعد ان نضيف بشر جوزة الطيب والقرفه الى البقسماط)
    يكون القلى فى حله واسعه وبها زيت غزير ساخن

    وتقدم ساخنه مع المكرونة الاسباجيتى
    او الخضار المسلوق
    وبالهنا والشفا

    فراخ بانيه 603113
    منقول
    Meky
    Meky
    الــمـــديـــر الــعــــام
    الــمـــديـــر الــعــــام


    ذكر
    عدد المساهمات : 1679
    تاريخ التسجيل : 15/01/2010
    العمر : 28
    <b>العمل/الترفيه</b> العمل/الترفيه : طالب ثانوى

    فراخ بانيه Empty رد: فراخ بانيه

    مُساهمة من طرف Meky الخميس 03 يونيو 2010, 11:01 am

    شكرا مكاريوس على اكلاتك الحلوة بس انا مبحبش الفراخ ههههه
    &مينا&
    &مينا&
    عضو نشيط
    عضو نشيط


    ذكر
    عدد المساهمات : 341
    تاريخ التسجيل : 13/03/2010
    العمر : 29
    <b>العمل/الترفيه</b> العمل/الترفيه : لسة بدرس

    فراخ بانيه Empty رد: فراخ بانيه

    مُساهمة من طرف &مينا& الخميس 03 يونيو 2010, 12:43 pm

    انا بموت فى الفراخ بس الايد قصيرة والعين بصيرة هههههههههه شكرا ميكارويس

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء 08 مايو 2024, 6:40 pm